Drukkerij Wijchen

 

BENDA druk & print: een bedrijf met passie voor
drukwerk, printwerk, ontwerp en sign.

 

Drukkerij Wijchen

Bij BENDA bent u aan het juiste adres voor het offset drukken van allerhande drukwerk. Liever printen, ofwel digitaal drukken? Ook dat is geen probleem. En dat geldt ook voor reclamedrukwerk, zakelijk drukwerk en beursmaterialen. Op zoek naar een drukker voor uw huisstijl, promotiemateriaal, stempels danwel relatiegeschenken? Of kranten, verpakkingen en bijvoorbeeld fotobehang? Juist… BENDA druk & print in Wijchen!

Welkom bij BENDA druk & print

Dé drukkerij in Wijchen. Sinds 1983 zijn wij actief in de wereld van drukwerk en printwerk. Altijd met de meest vooruitstrevende druktechnieken en - materialen. En steevast servicegericht en met een gezonde dosis ‘meedenken met onze klant’. Dat is BENDA!

Bij BENDA geen verrassingen

Kiest u voor BENDA als partner voor drukwerk of printwerk? Dan komt u achteraf niet voor verrassingen te staan als u de factuur ontvangt. Desgewenst vraagt u eerst een offerte aan via het offerteformulier. Als u persoonlijk contact heeft met ons team ontvangt u, voorafgaand aan de opdracht, een offerte. Geen verrassingen dus… of het moet gaan over de goede kwaliteit en uitstraling van ons druk- of printwerk!

Betrokken familiebedrijf

BENDA druk & print is en blijft een familiebedrijf met betrokkenheid in onze genen. We staan met beide benen in de regio, kennen onze klant en weten wat er speelt. Zo kunnen we pragmatisch aan de slag met elke vraag en iedere productie. Bij BENDA druk & print in Wijchen bij Nijmegen voelt elke klant zich thuis. En zo hoort het ook!!

Drukwerk, printwerk, ontwerp of sign nodig?

Wij helpen je graag! Loop gezellig binnen in onze ‘huiskamer’ voor een kop koffie,

bel ons met je vraag of vul onderstaand contactformulier in.

024 377 11 88

 

Printwerk

Verschillende materialen, diktes, goud of wit printen: niets is ons te gek. Laat ons weten wat je nodig hebt, we helpen je graag de beste oplossing te vinden.

Ontwerp

Weet je nog niet hoe je druk- of printwerk eruit moet zien? Wij denken graag mee. We ontwerpen bijvoorbeeld logo’s, kalenders en posters. Zo heb je alles op één plek geregeld, wel zo makkelijk!

Drukwerk

Met een old school letterpress of juist de modernste technieken: BENDA druk & print is van alle markten thuis.

Familiedrukwerk

Je trouwdag of de geboorte van je kind zijn belangrijke momenten in je leven. Daar hoort dus ook een geweldige aankondiging bij! Van kaartjes tot foto’s op plexiglas of bedrukte kussens: de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Sign

Reclame moet van het doek spatten! Banners, stickers, of borden: we gaan graag aan de slag.

Hulp nodig bij het ontwerp? Laat dat maar aan ons over.

Rouwdrukwerk

Iemand verliezen is al erg genoeg. We nemen daarom zo veel mogelijk zorgen uit handen en regelen het rouwdrukwerk. Samen of met je uitvaartorganisatie en op basis van je persoonlijke wensen. Ook in het weekend.

Ons kantoor voelt aan als een huiskamer, en dat vinden we fijn. Wij zijn nog een écht familiebedrijf. De perfecte combinatie van moderne druktechnieken en persoonlijke aandacht: dat is waar onze klanten vrolijk van worden.

Van losse print tot bulkopdracht: wij doen het graag!

Onze klanten zijn divers en dat vinden we leuk. Heb je een proefprintje nodig? Loop gerust bij ons binnen. Wil je een oplage van 100.000 stuks?
Ook dan staan we voor je klaar. Elke opdracht krijgt bij ons de aandacht: we maken er iets moois van. 


 

 

CONTACT

 

Binnenlopen kan altijd

Ben je in de buurt? Bij BENDA druk & print in Nijmegen/Wijchen kan je altijd binnenlopen. We drinken dan een kop koffie en kijken op welke manier BENDA druk en print iets voor je kan betekenen.

Bellen en mailen met BENDA druk en print kan natuurlijk ook.

Adresgegevens:

BENDA druk & print
Bijsterhuizen 2020
6604LJ Wijchen

Tel: 0243771188